Starten på reisen videre

2016-04-17 08.55.41
Kapteinen og Tamara før avgang fra Stamsund.

Vi gikk fra Stamsund 17. april kl 11.50 i lett bris, 4 ms øst-nordøst. Vi var innom Myklevik utenfor Stamsund for å vinke farvel til familie og venner. Ferden fortsatte via Henningsvær og Skrova. Med i båten hadde vi passasjeren Margareth, som skulle av i Skrova. I og med det fine været, bestemte vi oss for å gå til Trollfjorden og videre over Vestfjorden.

Det er fantastisk å gå når været er så flott! Den fine naturen og fjellene er en flott ramme og så uvant i forhold til hva vi er vant med å oppleve fra båten. Trollfjorden var virkelig et flott skue med fjell som kneiser rett til himmels. Det nordligste målet på vårt båteventyr i 2016 nådd!

Men, hvor lenge var Adam i paradis… DOEN ombord går tett –  helt utrolig… Men slik er båtlivet, det slår til med det mest uventede. Etter Trollfjorden, gikk vi tilbake til Skrova, der vi fikk hjelp av av Margareth, vår passasjer, hun hadde god gammeldags slukåpner i skapet. Og etter en stund, løsner skitten seg… Vi var selvfølgelig letta, en tett do kunne fort blitt en veldig stor jobb, og forsinka reisen videre.

Kl. 18.35 forlot vi Skrova med kurs over Vestfjorden og Skutvik. Turen over Vestfjorden var helt fantastisk, bare bittelitt krusning på vannet. En stor opplevelse, i og med at Vestfjorden kan være barsk.

2016-04-17 15.36.52
Trollfjorden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s