I dag har vi hatt en fantastisk seilas inn i Møre og Romsdal. Vi startet i Børøysund som ga oss le for vinden i går kveld. Vi fikk besøk av en enslig svane på kvelden, som vi mata med litt brød. Det var den første svanen vi har sett på turen.

boroysundkai
Ved kai i Børøysund

Vi seila ut i Trondhjemsleia i et flott vær. Leia lå helt speilblank, og det godt å være på båttur. Vi passerte Terningen fyrlykt.

terningen
Terningen

Når vi svingte ut av Trondhjemsleia fikk vi mange fine naturopplevelser. Det var så frodig, grønt og fint. Det var rett å slett en fryd for øyet. Vi passerte Tjeldbergodden oljeraffineri som er knyttet til  Heidrun-feltet.

mjosundetmarina
Mjosundet marina

Wikipedia kan fortelle oss:

Tjeldbergodden er et område i Aure kommune på Nordmøre i Møre og Romsdalfylke. I løpet av 1990-åra ble Tjeldbergodden industrianlegg bygget av Statoil. Før området ble bygd ut ble det foretatt arkeologiske utgravninger der det ble gjort store funn fra Fosnakulturen.

Vi knipset et bilde av Skålvassfjellet på Aure, og fikk også mange andre fine bilder underveis. Vi gikk inn til Mjosundet marina gjestehavn, helt innerst i fjorden. Her er det grønt og frodig. Pub og restaurant finnes det også. Nå er været på vår side, sola titter frem og kanskje kan man få en grillkveld? Det ligger til rette for det, grillen står på kaia samt benker til å sitte på. Tror vi skal kose oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s