Vi våknet i  Sandnessjøen lørdag morgen til en meget grå dag. Skyene hang langt ned i fjellene, og det regnet. Fordelen med regnet er at det blir fint og grønt av det. Vi gikk  i land for litt småshopping og etterfylling av dieseltanken før vi forlot havna. I Sandnessjøen kunne vi tydelig se at Viknes er en populær båt her i nord.

Vi satte igjen kursen ut i øyan. Litt ute i Dønnessundet så vi en havørn, men den var for langt unna til at vi greide å fange den med kameraet. Håper ørna byr på seg selv ved en senere anledning.

Heroy
På vei mot Herøy

Vi gikk inn Herøysundet og fant oss en flott båthavn. Vi fikk en virkelig fin lørdagskveld. Det ble sommerens første grilling! Vi hadde sol helt til kl 21.30 og satt ute til da, men så ble det litt kjølig.

Søndags morgen våkner vi til ny fin dag her ute i øyan. Sola skinner og varmer opp luften. Det er mer liv på vannet også, ganske mange båter går forbi. Kanskje det blir enda flere å se hvis det blir varmere.

Vi må benytte godværet. Vi spanderte en is på oss selv i sola, og så startet vi opp med polering av Tamara. Det er fin temperatur for polering.  I morgen skal Tamara opp på slipp her på Herøy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s