Det var fint å besøke familien her i Bodø, og vi fikk servert kjempegod pizza i går. Det hadde selvfølgelig vært kjekt om vi hadde hatt familie strategisk plassert i annenhver havn nedover hele kysten. Men litt familie har vi i Nordland, så da blir familiebesøk en naturlig del av turen.

I dag er det fint vær i Bodø, men litt kald vind – det er jo Bodø vi snakker om. Sola gjør sitt beste for å varme der hun slipper til. Vi har ruslet rundt i byen og sett både folk og røvere. Det er også greit å få gjort litt nødvendig proviantering for nye dager ute blant skjær og fjord.

Vi har fått selskap av en stor seilbåt fra Stamsund. Båten heter «Falken» – navnet skjemmer ingen! Det er alltid hyggelig med kjente fjes i båthavna.

En god helg ønskes alle fra oss ombord i Tamara! 🙂

 

3 kommentarer om “Bodø i vind og sol

  1. God helg til dere 😊. Nyt dagene videre, enig Bodø er Bodø 😀. Tenk å kunne nyte dagene slik dere gjør som pensjonister ,tror jeg gleder meg til vi kommer dit 🙃,men båt blir det ikke,kanskje leve gode dager med bobil😀

    Liker

  2. God helg ønskes dere herfra. Riktignok litt sen hilsen, men…… Ser at dere har blitt invitert til Lånan og det blir i såfall spennende. Har sett film om dette stedet hvordan de tar seg av fuglene.
    Ønsker dere fortsatt god tur. Virkelig moro å følge dere. Flott gjort at dere deler :):):)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s