bauoghav
Bauen og havet – på tur mot Bodø

Ca. kl 0945 i morges forlot vi Kjerringøy. Vi fikk lyst å gå videre til Bodø. Det er jo helg, og vi vil gjerne ta en tur til byen.

Etter helga finnes det mange andre steder å oppleve i Bodø-traktene. Kanskje været blir litt mer stabilt også.

På turen fra Kjerringøy får vi vind fra nordvest, og utenfor Mjelde blir sjøen litt heftig. Men det går jo fint, vi har jo Viknes! 🙂

kart
Bodø

Vi ankom Bodø en drøy time etter avgang fra Kjerringøy, og vi benyttet muligheten til å etterfylle med diesel. Med full tank er vi klare til avgang når som helst!

Det merkes godt at vi er kommet til storbyen… Det er mye støy og lyd overalt. Det jobbes langs kaiene, noe de har holdt på med en stund,  man skulle tro de aldri blir ferdige.

I ettermiddag er vi invitert på pizza til Svenn-Tores yngre bror, Ketil og kona Anita. Vi har takket ja til det,  og det gleder vi oss til. Vi får samtidig treffe deres sønn Andreas, kona Lisa og lille Malin. Fint med litt familiebesøk på turen også!

skansen
Nyholmen skanse
bodo
Bodø

4 kommentarer om “Helg i Bodø-byen

 1. Så trivelig med familiebesøk😀, håper dere får ett trivelig opphold i bodøbyen ,blir spennende å lese om hvor dere drar videre😊. Sees nok om litt👍. Flotte bilder . God helg til dere😊

  Liker

 2. Legger dere turen litt vestapå hurtigrute leia er Dere er velkommen innom oss i Egg og dunværet Lånan.
  Lånan ligger helt nord i vega øyene og er på unescos verdensarv liste . Der treffer dere bl annet fruen og meg fra Skjærhalden Hvaler som tilbringer 4-5 mndr i året her nord som fuglevoktere.

  Liker

  1. Takk for invitasjon. Vi kommer også til Vega i sommer, akkurat når er vanskelig å si,vi har god tid. Men det står høyt på besøkslista. Vi har vært en del på Skjærhalden med båt gjennom årene.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s