Onsdag formiddag gikk turen videre sørover i fint vær, sol og lite vind.  Vi nøt virkelig synet av den vakre fjellkjeden på fastlandet, og ble nesten bergtatt -bokstavlig talt.

Vi satte kurs mot Kjerringøy. Skipperen har ikke vært her før, men styrmann har vært her en gang på guidet tur.

Gjestebrygga ligger utenfor Kjerringøy bryggehotell. Det er ingen gjester her, så vi kan legge oss på hele brygga hvis vi vil.

2016-04-21 12.06.38x
Fine bygg på handelsstedet

Litt lenger bort ligger det gamle handelstedet til «han Mack».  Vi ruslet litt rundt omkring og så oss rundt, men det var så surt og kaldt, så vi trakk inn i varmen etter hvert.

I dag, torsdag, startet dagen med snø, men heldigvis gikk det over i regn, og tilslutt stoppet det opp, og sola kom frem. Når sola er fremme må vi ut, så vi tok turen til det gamle handelsstedet.  Her er det stengt nå, og stille og rolig.  Men bygningene, de står der og forteller taust sin historie.  Kjerringøy er virkelig et sted med mye sjel. Det passet bra at sola kom frem og varmet såpass at vi kunne ta lunsjen på kaia – ferskt brød med moltebærsyltetøy fra Skrova. Mmm…

Det er virkelig ett flott område, mye turstier og kunstverk hist og her. Vi har også fått mulighet til å benytte serviceanlegget til båthavna med vaskerom, bad og toalett.  Dagligstue med kjøkken er det også. Alt dette kan vi benytte hvis vi ønsker.

Her blir vi nok litt..  🙂 Det er godt å være gjest på Kjerringøy.

2016-04-20 14.20.51x
Kjerringøy

2 kommentarer om “Godt å være gjest på Kjerringøy

  1. Så fint vær da 🙂 Her blåser det hatter og høy om dagen så støvføyka står. Kos dere videre. Morsomt å følge dere. Klem fra meg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s